Snackproducenten: Zowel Belgische als Nederlandse

Er zijn héél wat grote snackproducenten die een heleboel lekkere snackproducten op de markt brengen. Deze passen perfect bij onze frietjes.

Belgische snackproducenten

Beckers


De meeste mensen kennen Beckers wel. Hier in België zie ik ze toch vaak met hun naam in de frituur. Een bekend merk en vooral bekend in België door hun Bicky burger. Het bedrijf achter deze merknaam is Royal Wessanen.

www.beckers.be

Van Reusel


Van Reusel snacks is een andere Belgisch speler op de snackmarkt. Ze hebben zelfs een vivabox voor Friture gelanceerd! Jaja een vivabox die je kan inruilen voor frietjes voor 2 personen in frituren die deelnemen.

Misschien eens een leuk geschenkidee? Ik hoop alvast dat het aanslaat!

www.vanreusel.euMessiaen


Een andere Belgische snackproducent. Men doet meer dan snacks alleen.

www.horeca-messiaen.be


Dit waren denk ik dat belangrijkste snackproducenten van België.

Nederlandse snackproducenten


Mora


Mmm wie kent er Mora nu niet. De reclame van op TV is me nog steeds bijgebleven.

Ze hebben een apart sortiment snacks voor in de supermarkt en voor in de frituur. Ruime keuze aan snacks. Neem zeker een kijkje.

www.mora.be

Van Osch


Een andere Nederlandse snackproducent. Hun producten worden niet in de supermarkt verkocht maar enkel aan horeca groothandels.

www.vanosch-bv.nl

Deze producenten zijn uiterst creatief in het lanceren van nieuwe snacks die lekker bij ons pakje friet of patat passen. En zeg nu zelf bij een pakje friet hoort wel een lekkere snack!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten